Neighborhood ( Lans ) var en gång vanligt av utnyttjande av kontakter som repeatrar och centrumpunkter , till dess Ethernet-switchar kom att vara i 90-talet . Anslutningar som deras titel antyder, är de extra bitar som gör maskiner tänkbart att umgås med varandra . Samtidigt Växlar särskilt Ethernetkapacitetpå OSI- modellens anslutningsinformation lager 2 .

Klassificeras under " system ansluter " , dessa växlar är inte alls som den likaledes kända brytaren . Med Ethernet utbyte , händer datautbyte för alla förenade systemet prylar som betalar lite respekt för som kommer att vara där . Med omkopplarna sedan igen, Överföringen av information är begränsad till en viss apparat i systemet.

I Ethernet organisationsteknik, kan termen Broar ta plats strömbrytare och det samma gäller för nästa rutt runt . Trots det faktum att en kontakt skall vara helt försökt och visat att gå med på Ethernet 802.3 systemförvaltning standard för det till meriter som har titeln av att vara en Ethernet Switch .

Ethernet Nivåvakt , trots att anmärkningsvärt jämförbar med den tidigare nämnda centra och repeaters , faktiskt mer gående och produktiv . Den Nivåvakt innovation tillåter apparater kopplingar till arbetet i full duplex , medan de två tidigare anpassningar tillåter bara halv duplex . Betydelse , med utbyte , att få och förmedla informationsöverföringarkan ske under tiden . Även för de andra två, måste dessa förfaranden utföras sedan igen . I en snabb slutsats , är positivt mer produktiv med dataöverföringskapacitetersättning och tidsplan utbyte .

Det finns också ett betydande mått av olika gynnsamma förhållanden Ethernet Nivåvakt som lägger sig på den nuvarande bästa beslutet för systemförvaltning behov . Till exempel kan en omkopplare utan ansträngning skilja bitar information . Brytarna kan undersöka vissa typer och typer av information som utbyts , så det kan räkna ut den försiktiga område som de är föreslagna att sättas .

Därefter gör de utbyta enklare och strömmen av dataöverföring rörelsen lättare . Dessutom kan omkopplarna avvara och fånga vissa MAC- platser för de anslutna datorerna så att det snabbt kan observera varifrån och till var viktiga skyltar ska gå . Vad mer för att inte ha möjlighet att visa dessa kapaciteter , mer seniora former av kontakter är i undersökningen mindre produktiva i dataöverföring utnyttjande .

Ethernet-switchar också kommer i olika varianter , var och en för ytterligare specificerade typer av skäl . Med gedigen uppmärksamhet av den typ av arbete de är mindre vanligt förväntas , varianterna likaså har distinkta agenter . En sort , som kallas ohanterade switchar , bestå av de som är littler i storlek . Deras installationer är redan nu fast och kan aldrig vara balanserad .

Eftersom de är avsedda att vara direkt förberedd för användning , de gynnas av kunder som inte är ovanligt karakteristiska begär , till exempel de från privata arbetsplatser och hem . Det finns dessutom de påstådda Managed switchar , som är större i storlek . Inte alls som det förflutna , kan de börjar inställningar ändras hinging på hur kunden behöver .

Den Virtuella LAN . är en av de berömde särskilda färdigheter av detta slag , i ljuset av det faktum att det ger en primärmaskin kraft veta talrika typer av informationsbanorinuti systemet. De är beslutet för storskaliga affärssammanhang och stationer . Som ett resultat av deras extraordinära egenskaper , de är till största delen används av gigantiska organisationer och bred - arrangerade situationer .

Växlar kan dessutom tas tillvara i både icke - institutionaliserade eller IEEE 802.3 institutionaliserade slag . Ethernet Nivåvakt är återigen en alternativ förändring till de krav på våra system . Med alla framsteg det har skapat vår tid , kan det säkert finnas att de förestående åldrar kommer att stöta på en större mängd av denna innovation .




Leave a Reply.