En enastående bland de mest krävande stream uppskattningar för bildesign är att mäta motorns hastighet oljeflödet under arbetsförhållanden. Med motorn monterad på en provningssäte och kopplad till en dynamometer, är ockupationen marginellt mindre krävande på grund av det utökade utrymmet för hörselskadade, dock inte desto mindre, vakande och fastställande av strömmen uppskattning ramverk behövs. Vilka är de nivåvakt alternativ? Egentligen industrin riktmärken tycks existera till en viss grad, men det betyder inte att de är rätt. Gav oss en chans att ta en gåskarl på några alternativ.

(1) Den positiva omlokalisering meter, kan detta vara en manifestation av en rigg meter, cylinder mätaren eller spiralskruven för att nämna ett par. Dessa mätare är normalt på högre bekostnad sida och kan orsaka problem vid fast på grund av deras måttligt hög kraft droppe. Trots att verkligt stora på att arbeta på tvären över stora viskositeter de gör glidning erfarenhet meter vid nivå viskositeter. Mätare förändras i storlek, men kan ofta väckas utan nödvändigheten för någon ström gjutning. Utnyttjas av några hus motoriska testa dock inte ett perfekt resultat.

(2) Turbine nivåmätning, för det mesta en enastående bland de mest allmänt utnyttjade stream meter för motorolja stream uppskattning, främst på grund av dess platta kostnader och liten åtgärd. De är känsliga för olja och flytande ström konsekvenser profil, så det är mycket viktigt att balansera strömmen mätaren över skiftande olje tjockleken springa och med sina uppdrag uppströms och nedströms ström gjutning rör. För att garantera exakt kommer om när används, är det viktigt att matcha instated förhållanden så nära som skulle tillåtas.

(3) coriolismätare. Extremt stora höga korrekthet meter, som bara skulle vara lämpade för avvecklade verksamheter. Dessa mätare återstår mycket orimligt och är stora i storlek, kontrasteras med turbinen och positiva meter borttagning. Dessa mätare har avancerat väl under de senaste 10 åren, kan dock redan nu vara benägen att olyckligt etablering, vibrationer och noll flottör glider uppskattning. Perfekt för provningssäte användning där de för all introducerade tiden, och med rakt rör modellerna nu förvandlas till en standard, de erbjuder platt kraft släpp och fantastiska tjockleksintervall.

Efter bosatte sig på din strategi för ström uppskattning, och genomförde den nödvändiga nivån av strömmen mätaren anpassning över omfattningen av arbetstemperaturer, du tar nära en huvudsaklig satsning skicka in få enastående resultat stream uppskattning. Designs måttligt nya till motoriska fett studier kan också söka råd från Flow Calibration Laboratory.

Olika frågor att axla som främsta prioritet. Den invecklade karaktär motorolja stream uppskattning skulle inte skämta om detta är ovanligt besvärligt att få felfria avläsningar oljeflöde från en motor som är igång, men den utbildade designern kan göra ljud byggnad dom på deras uppskattning förfarande. Minns effekterna av oljans, oljetemperatur, mätare anläggning inverkan på strömmen mätaren och oljepump utställning, olje luftcirkulation hjälpa ventil effekter och hysteres, bränsle försvagande effekter, motoriska oljenivå, och så vidare.

 
Kompakt ultraljud ström mätare används för rengöring av vätskor, t ex olja, glykol, vatten och många kemikalier. Ett ultraljud indikatorn passerar genom alla kör av skorstenar mill plast och metallmaterial. Sensorer kan byggas upp utan att stänga av strömmen. Dessutom finns det ingen kraft droppe eller avskräckande hela denna metodik.

Den totalize och stream priser visas oavbrutet med indikator kvalitet och elektrisk lagringsenhet status. Du kan se den kontinuerliga strömmen i ett diagram, som visar numeriska egenskaper. Det kan vara särskiljande nycklar hinging på distinkta typer av transportabla ultraljud ström mätare för att ändra enheter stream uppskattning.

Justeringen av transportabla ultraljudsmätare är enkel med en meny på skärmen ramverk där du kan kontrollera och ändra uppskattningen. Med tanke på slutmålet att mäta bästa montering metodik och division separation för sensorer, måste du ange kanalens material, avdelare tjocklek och kanal avståndet över. Det finns transportabla ultraljud Fm som normalt har två uppsättningar av sensor: en för imponerande rör och andra för små rör.

Anmärkningsvärda funktioner i bärbara ultraljud flödesmätare:

• Den har en klient behagligt drift med full knappsats och full skugga realistisk presentation

• Sensorer: hög utställning, snabbt införande och hjärtligt

• Snabb och enkel att utbyta loggat information till din maskin via USB-gränssnittet

Progredierade Portabel Flödesmätare inkorporerar portabel, snabb vätska och enkel uppskattning med fast och visade Wallox. Du behöver tid sedan att associera sensorenheten till dess röret och anslut den mindre enhet för bedömning att läsa resultaten på mätaren. Det är lika enkelt som att använda en enhet för information om loggning. Trots, är den information som skonas till USB-minnet och flyttade till utanför bedömningsramar.

Det är bättre att använda den anpassningsbara rörliga ultraljud ström mätaren för att göra det till en idealisk resultatet för ström uppskattning i olika bestämmelser i olika verksamheter.

Spotlights:

• Energi uppskattning

• Enkel och snabb sensor montering

• Enkelt utbyte av loggad information till arbetsstationen

• Lång elektrisk lagringsenhet liv

Uttömmande klient gränssnitt

Avsättningar:

• Gemensam ström identifierat problemet begripa

• Kontroll av pump utställning

• Driftsättning av VVS-ramar

• Tillfällig förskjutning av felaktiga ström mätare

• Kontroll av inline stream meter

Kommersiella satsningar:

• Metall och stål

• Kemikalier

• HVAC

• Olja och gas

• petrokemi

• Mat och dryck

• Läkemedel

• Kraftverk

• Halvledare

• Vatten

En bred blandning av Portabel Flödesmätare produceras och sprids till moderna anställningar. När plocka en meter, garanterar att du har passande inlärning av dina krav så att du kommer att välja den bästa produkten.