Ett läkemedel instrument eller mekanism för att kontrollera sockernivåni blodet är känd som en blodsocker Nivåvakt . Denna gadget är för diabetespatienter som kanske vill göra den övervakning av sockernivåernai deras hem och utan någon annan närvarande . En lansett måste utnyttjas av patienten i utredningen , som kan ge ett par droppar blod för skattning och test av glukos i blodet . Blodsocker Nivåvakts finns i olika storlekar och former och i dag kan vi låta dig veta vad du kan lika gärna tänka på när man köper blodsocker Nivåvakt själv .

Size gör en skillnad - De flesta av de blodsocker Nivåvakts tillgängliga idag är inte större än en handflata , men storlekarna kan variera . Dessa test prylar är i grunden drivs av elektriska lagringsenheter och måttligt bekvämt och enkelt att dra överallt med dig . Du kan stoppa in den i din jacka eller förmedla den i din chica axelväska också och ingen kan uppfatta dig att dra en överallt .

Testremsor - Detta är avgörande eftersom du kan behöva den för att hjälpa till med att uppskatta nivåerna av glukos i blodet . Det är en komponent i var och en av dessa remsor som svarar med glukos närvarande och den större delen av dessa remsor kommer i plast innehav glukos oxidera och skulle kunna användas bara en gång , så de är disponibla .

Blodprov summa - Det här kanske skiljer förlitar sig på märke och modell , men den normala blodtestning skyldig är en droppe eller två . De mer seniora blodsocker Nivåvakts har en tendens att behöva mer blod för dissektion då titta på mot den mer aktuella modeller idag . Vissa patienter som inte dränera väl kan tvinga att ha en blodglukosskärm som begär låga mått på bloddroppar.

Valfri site -test - Mestadels testningen kan utföras från bloddroppen fick från en fingertopp , men mer aktuell modeller nu tillåter en enda person att få ett exemplar från olika regioner i formen också, lår eller underarmarna där nervändarna är mindre och plåga är obetydlig . Det är absolut nödvändigt för dig att kontrollera om den modell du väljer får du möjlighet att sticka olika delar av din kropp på grund av att inte alla modeller kan testa blodprover från någon annanstans .

Möjlighet att testa - Detta kan återigen vara särskiljande för olika modeller för att rapportera sockernivåni blodet försökt . Vissa prov dissektion skulle vara klar inom 5-60 sekunder . Plocka rätt en som det finns ingen anledning för dig att stiga , förutsatt att du har tillräcklig möjlighet till extra för varje prov .

Resultaten visar - Om du har vision frågor , och därefter välja en skärmåtgärd som har en stor show skärm som kan visa dig nivåerna av glukos i blodet . Det finns så många olika modeller i den kommersiella centrum med både stora och små utskrifter på deras presentationsskärmen. Det kan också innehålla grundläggande inspelninghistoria , till exempel testa tid och datum för alla dina tidigare tester med en specifik slutmåletatt spåra din glukosnivåbättre .

Minne - byggda - Alla av dem följa med en dag och kolla in tillverkade och minnet av varje läsningen sparas väl . Detta kan hjälpa dig att kontrollera över ett brett spann av tids nivåer av glukos i blodet och detta innebär att du kan förstå vad du ska göra i framtiden för att undvika att bestigningen av socker i form .

Kapacitet att utbyta uppgifter - Några av de senaste tidens höga End visar tillgängliga i branschen idag låter oss byta ut sina resultat till hemma Pc eller tidskrift för följande ändamål . Du kan ge dessa resultat till din specialist för att få uppmaning desto mer effektivt . Det är inte en vanlig kännetecken och du borde lita på att betala en något högre premie för att få denna extra USB -port egenskap.




Leave a Reply.